Verrassend Corfu

Een bijzondere tussendoor vakantie met een mix van ontspanning en natuur. Je logeert in een comfortabel vakantiehuis met een zwembad erbij en beschikt tijdens je gehele verblijf over een huurauto. Samen met iemand van het eiland ga je op pad in de schitterende natuur en ontdekt plekjes die voor anderen verborgen blijven. Natuurlijk kun je ook een dagje lekker relaxen bij je accommodatie of heerlijk luieren aan het strand.

Sfeerbeelden

Informatie

In het arrangement is het volgende inbegrepen

 • 7 overnachtingen in Poulades Villas, inclusief een huurauto
 • Twee wandelingen naar keuze uit ons programma ‘Op pad met de Grieken’ OF één wandeling naar keuze gecombineerd met de mountainbike tour Coast-to-Coast
 • Een etentje in een authentiek Grieks familierestaurantje
 • Kaart van Corfu
 • welkomstpakket met biologische producten
 • Prijs per persoon 1 april t/m 25 mei
  28 sept t/m 31 okt
  29 mei t/m 25 juni
  1 sept t/m 27 sept
  2 pers. € 425,00 € 499,00
  3 pers. € 316,00 € 379,00
  4 pers. € 249,00 € 319,00

  Aanvullende informatie

  De wandelingen plan je in overleg met de begeleider als je op Corfu bent. Op die manier heb je de meeste vrijheid en kun je rekening houden met de weersvoorspellingen. Voor het etentje reserveert PuurGrieks reizen een tafel voor je op de gewenste dag. Als je liever niet twee keer wilt wandelen, kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de mountainbike tour Coast-to-Coast. Deze tocht vindt plaats op vrijdag (de beschrijving vind je bij onze activiteiten).

  In overleg is het mogelijk om het programma aan te passen aan je persoonlijke wensen. Dat geldt zowel voor wat betreft het aantal overnachtingen als de invulling van de activiteiten. Als je het contactformulier invult, nemen wij persoonlijk contact met je op om je wensen samen te bespreken.

  Reisverzekering voor actieve vakanties
  Als je een actieve vakantie hebt geboekt, kan het zijn dat je gewone reisverzekering hiervoor niet voldoende dekking biedt. Het is je eigen verantwoording om dit van tevoren na te vragen en evt. een aanvullende verzekering af te sluiten. Deelname aan de activiteiten is altijd op eigen risico.